Rothschild Investment har nu over $ 1 million i BTC gennem Grayscale Bitcoin Trust

  • Rothschild Investment Corporation købte 6.000 aktier i Grayscale Bitcoin Trust mellem oktober. og dec. 2020.
  • Til aktuelle priser har banken over 1 million dollars i Bitcoin alene.
  • Institutionel interesse i Bitcoin som en inflationær hæk ser ud til at vokse.

Rothschild Investment har tilsluttet sig den lange liste over institutioner, der har mindst $ 1 million i Bitcoin – især gennem Grayscale Bitcoin Trust.

Rothschild Investment, en Chicago-baseret investeringsbank, har øget sin eksponering for Bitcoin med mindst 24% siden oktober 2020. I sin nylige ansøgning til SEC afslørede firmaet, at dets BTC-investering har balloonet til 1 million dollars. Rothschild har investeret i Bitcoin siden mindst 2017 – primært gennem Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Rothschild Investment Corporation ejer angiveligt nu 30.454 aktier i GBTC pr. Dec. 31. 2020. Dette tal repræsenterer et massivt spring over offentliggørelsen af ​​at eje 24.500 aktier i oktober. Som reference handles hver GBTC-aktie til $ 31,50 på offentliggørelsestidspunktet.

Gråskala Bitcoin-efterspørgsel overstiger minedrift

Den jan. 18, 2021 alene købte Grayscale angiveligt 16.240 BTC – til en værdi af omkring $ 607 millioner.

I betragtning af at hver Bitcoin-blok tager ca. 10 minutter at udvinde, anslås det, at 900 BTC cirkulerer hver dag. Selv over to uger blegner 12.600 BTC på markedet sammenlignet med Grayscales enkeltdags køb. Denne tendens med institutioner, der køber mere Bitcoin end det, der udvindes hver dag, betyder, at efterspørgslen allerede er begyndt at overstige udbuddet.

Gråtoner er heller ikke det eneste firma, der aggressivt køber Bitcoin fra det åbne marked. I december 2020 meddelte MicroStrategy, at det havde krydset over 1 mia. $ I BTC-køb det år. Business intelligence-firmaet har nu mindst 70,784 BTC med en gennemsnitlig anskaffelsespris på ca. $ 16.035.

MicroStrategy har købt cirka 314 bitcoins for 10,0 millioner dollars kontant i overensstemmelse med sin Treasury Reserve Policy til en gennemsnitspris på cirka $ 31.808 pr. Bitcoin. Vi har nu cirka 70.784 bitcoins.

Som MicroStrategy har vist, ser ikke-investeringsselskaber nu også Bitcoin som en passende hæk. Da pandemien svækkede den amerikanske dollar betydeligt, betragtes kryptokurver som en digital-analog til guld. Selv Ivy League-colleges ser ud til at være enige – med rapporter, der tyder på, at universitetsbevillinger har købt Bitcoin det sidste år.

Ifølge Coin Corner CEO, Danny Scott, købte Grayscale BTC til en værdi af $ 251 millioner hver uge i 4. kvartal 2020. Firmaets tildelinger har dog vokset i et endnu større tempo i 2021.

En Twitter-konto dedikeret til sporing af gråtoner beregnet, at investeringsselskabet tilføjede 35.970 BTC på en enkelt uge. Til ca. 1,1 mia. $ Er det en stigning på næsten 100 procent i forhold til det foregående kvartals ugentlige gennemsnit.

Et skub til nye højder?

Selvom Grayscale har købt større mængder Bitcoin hver eneste uge, har aktiviteten ikke påvirket værdiansættelsen meget. Dette skyldes primært, at mange institutionelle investorer ikke oplyser omfanget af deres investeringer. Den udbredte brug af over-the-counter handelsplatforme skjuler yderligere efterspørgslen fra detailinvestorer.

Strateger hos JP Morgan Chase mener dog, at kryptovalutaen absolut kunne se en prisrally, hvis efterspørgslen forbliver stabil. Analytikerne forudsagde en breakout over $ 40.000, hvis Grayscale fortsætter med at akkumulere $ 100 millioner eller mere i Bitcoin dagligt.

Endvidere kan bekræftelsen af ​​en ny amerikansk finansminister muligvis fremskynde forhandlingerne om stimulusaftalen. En øget risikoappetit på både detail- og institutionelle fronter kan hjælpe Bitcoin med at stige ud over dets nuværende heltidshøjde.